Persoonlijke Ontmoeting Walvissen

Ver heel ver heb ik ze lang op afstand weten houden.
Hun fonteinen riepen me al zo lang. Toch kon ik me niet er overheen zetten dat ik me voelde bang. Bang door hun immense grote aanwezigheid, angst voor verplettering en geen controle meer hebben, te worden meegenomen in donkere gevaren zoals dit wel gebeurde in mijn dromen. Hun ogen verschenen de laatste jaren in mijn waarnemingen van de werelden, dimensies om ons heen. Als ik dan verder durfde te kijken leek er geen eind aan te komen en speelde toch weer op mijn oude angstdromen. Geduldig hebben ze gewacht en zijn ze blijven verschijnen, terwijl beetje bij beetje mijn angsten via helende processen waren aan het verdwijnen. Beetje bij beetje lieten ze me mijn eigen grootsheid zien en maakten ze me duidelijk dat ik in wezen bang was voor mezelf, mijn eigen potentie, mijn eigen ZIJN. Sterker nog ze lieten me weten dat ik in wezen niet bang was maar dat invloeden van buitenaf mij het idee hadden gegeven dat als ik me niet klein, afhankelijk, haast onzichtbaar door het leven zou begeven zou dit me heel duur komen te staan.
Schil voor schil laat ik nu mijn angsten gaan en verbaas mij over de manieren waarop deze prachtige liefdevolle dieren mij daarin begeleiden. Hun klanken en zachte duwtjes in mijn rug, geven mij iedere dag weer meer vertrouwen.
Om letterlijk en figuurlijk over zogenaamde hindernissen heen te stappen, springen en te dansen.
Dank jullie wel lieve walvissen voor het geven mij en een ieder keer op keer kansen om weer bij onze oorsprong uit te komen, deze weer te herkennen, er volledig weer in de stappen en te ZIJN. Als een brug over alles heen wat men eerder voor ons heeft gecreëerd gaan jullie ons voor naar ons Veld van Oorsprong. Hoe daar te komen bij het Veld van Oorsprong?Zoals eerder een Walvis, zacht doch indringend tegen me zei:
lieve AnnaH Maria het is slechts één sprong…..
©Annah Maria van Heezik
www.annahmariavanheezik.com

BEKRACHTIGING WALVISSEN:

VOLGENS DE WALVISSEN DRINGT DE TIJD….

Graag wil ik je meenemen in mijn voorbereiding en deze
bijzondere informatie met je delen.

Op 9 september zal er verschillende informatie bij elkaar komen
welke ik inmiddels al van de walvissen heb mogen ontvangen.

Het zal ongeveer een geluidsbestand worden van 90 minuten.

Tevens zal ik de Broncodes van de Walvissen die dag tekenen.

Deze Broncodes en het geluidsbestand ontvang je als bijlagen.

Iedere deelnemer ontvangt een persoonlijke bekrachtiging.

Investering Bekrachtiging Walvissen
€ 66,- (incl. Btw)

De ontvangen informatie wordt op maandag 10 september verzonden.

Aanvragen via infoblijfbijjezelf@gmail.com

Bijgaand zien jullie een tekening uit mijn BlijfBijJezelf©Orakel.
Een persoonlijke creatie met als doel dit ook daadwerkelijk
in een fysieke vorm, op het juiste moment,
op deze aarde neer te zetten.

Ik werk momenteel aan het plaatsen van het BlijfBijJezelf©Orakel op mijn website.

Op dit moment ontmoet je
DE WIJZE VROUW, zij begeleid mij in afstemming met de walvissen en de dolfijnen.

Ze laat je zien welke wijsheid je in je draagt.
Als een spiegel herken je jezelf in haar.
De symbolen raken precies die gebieden in jou aan
die ernaar verlangen om ook weer gehoord en gezien worden. Verbind je met haar, vraag haar raad.
Kijk in haar ogen en zie jouw eigen reflectie die voor onvoorwaardelijke liefde staat.

“Je bent zelf, wie en wat je zoekt”

Liefs,

AnnaH Maria

Wil je deze info per mail ontvangen?
Geef je dan op voor mijn nieuwsbrief via deze link:
https://www.annahmariavanheezik.com/index.php/80/contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *