BlijfBijJezelf©Orakel

Hoe werkt het trekken van een BlijfBijJezelf©Orakelkaart?

Het gebruik van de BlijfBijJezelf©Orakel en het effect dat het op je zal hebben, berust op het principe dat er geen toeval bestaat. Zo kan je bijvoorbeeld geholpen worden om moed te verzamelen belangrijke veranderingen in je leven door te voeren.

Volgens de wet van synchroniciteit is de kaart die je trekt op dit moment voor jou van belang. De BlijfBijJezelf©Orakelkaarten zijn een leidraad bij elke stap die je zet op jouw spirituele pad.

De kaarten zijn afwisselend een bron van inspiratie, troost en vertrouwen.

Op elke kaart vind je een prachtige afbeelding  en een doorgegeven tekst met een positieve boodschap of antwoord voor jou. Bijvoorbeeld over het verbeteren van de kwaliteit van je leven, je gezondheid, relaties, financiën, je carriére of spirituele ontwikkeling.

Het is belangrijk dat je een duidelijke vraag stelt voordat je het orakel raadpleegt. Het orakeldeck werkt het sterkste, wanneer je een open vraag stelt over jezelf.

Ontspan je, adem diep en neem een vraag in gedachten. Concentreer je en trek een BlijfBijJezelf©Orakelkaart door op de button hieronder te klikken.

Hoe dit zeer persoonlijke BlijfBijJezelf©Orakeldeck is ontstaan

Tekenen heb ik altijd heel graag gedaan. Mijn vader bewaarde heel trouw al mijn tekeningen. Tot mijn 10e jaar heb ik grotendeels alleen maar ogen getekend. Het Licht liet zich op die manier aan mij zien: door middel van ogen.Vanaf mijn 12e jaar werden mijn tekeningen meer en meer gedetailleerd.

De laatste 10 jaar ben ik al mijn tekeningen opnieuw gaan bekijken en bewerken. Met heel veel dank aan mijn lieve vriend Theo de Ronde, die mij hielp om de beelden en teksten te combineren. Zo ontstond mijn unieke persoonlijke BlijfBijJezelf@Orakel.

Waarom BlijfBijJezelf? Omdat mijn praktijk zo heet: Praktijk BlijfBijJezelf en hoe uitdagend is het om bij jezelf te blijven!

Deel deze pagina

BlijfBijJezelf@Orakel is mijn persoonlijke creatie wen wordt derhalve auteursrechtelijk beschermd.