Op weg naar de Leeuwenpoort

We hebben ons weer niet verveeld afgelopen week. 
Naast het openen van de Leeuwenpoort op 26 juli, vierden we ook het Oud Egyptisch Nieuwjaar. Het Oud Egyptisch nieuwjaar was afgestemd op het weer aan de hemel zichtbaar worden van Sirius. De Nijl trad buiten zijn oevers wat onder andere voor overvloed stond.

Wat we momenteel vooral in overvloed ervaren zijn onze vele gedachten, emoties en gevoelens die voor een belangrijk deel nog gekoppeld zijn oude overtuigingen.
We verlangen naar nieuw en anders, maar het valt niet altijd mee om mee te bewegen naar nieuw, onbekend en het oude los te laten.

Het is ook opvallend hoe de Leeuwenpoort als een magneet oud Karma bij ons naar boven gehaald. Het kan je behoorlijk overvallen en je uit balans brengen. Je kan af en toe flink verbaasd zijn over je eigen gedrag. “Ben ik dit?” zal je je echt wel eens afvragen.

Maar er is hulp onderweg!
Lichtwerkers van Sirius en de Hathors komen ons helpen met de healing en om de band tussen tweelingzielen te versterken en hun voor te bereiden op hun zielsmissie.

Wanneer?
Op 8 augustus is de Leeuwenpoort op zijn hoogtepunt
De hoge energiefrequenties via Sirius komen naar de aarde en onze trilling wordt verhoogd.
Een nieuwe fase, waarin er nieuwe deuren open gaan en jij meer naar buiten gaat treden en in je kracht gaat staan.

Wie zijn de Hathors?
De Hathors zijn een energetisch volk dat leeft in een ander universum. Ze kunnen zich fysiek manifesteren op onze planeet, wat ze vooral deden zo`n 10.000 jaar v. Chr. toen ze samenwerkten met de godin Hathor en de priesteressen in de tempels in  het oude Egypte.

Tweelingzielen
Ook gaat de band tussen tweelingzielen sterker worden, door een kristallen koord wat nu op dit moment wordt “geweven”. Er zal heling mogen plaatsvinden op onverwerkte emoties van jou en/of jouw tweelingziel.

Jouw Zielsmissie
Je ontvangt inzichten over jouw persoonlijke situatie en krijgt meer helderheid over jouw zielsmissie en lotsbestemming.

Voorbereiding op 8 augustus hoogtepunt Leeuwenpoort
Aanvaard jij de hulp?
WEBINAR OP WEG NAAR DE LEEUWENPOORT 7 AUGUSTUS 2020
https://www.annahmariavanheezik.com/shop/webinar-op-weg-naar-de-leeuwenpoort-7-augustus-2020/

Klik op de link voor alle verdere info

Het oude is niet meer,
we zitten als ervaring in een tussentijd,
maar als we in overgave kunnen gaan,
raken we kwijt wat was en stappen in de ervaring van NU,
de Nieuwe Tijd
©AMvHz

Lieve groet,

Annah Maria 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *