Wat is Lichttaal

Lichttaal is de volgende grote sprong naar menselijke evolutie, ascensie en genezing. Als een individu open is en zich kan afstemmen op deze hogere frequenties, heeft het DNA geen andere optie dan de transmissie te laten plaatsvinden.

De transmissie in het DNA vindt plaats door een ​​activering in iemands hele multidimensionale energielichaam of regenbooglichaam. Het is als het ware een volledige multidimensionale herstart waarbij al het inactieve DNA wordt opgeroepen.

Nieuwe aarde

In 2000 mocht ik onderdeel zijn van de zogenaamde New Earth Trainingen.

Via meditaties maakten we contact met de nieuwe aarde die nog 20 jaar op zich zou laten wachten, maar energetisch al kon worden waargenomen. De ervaringen waren intens en motiveerden ons om deze realiteit nieuwe aarde te bekrachtigen.

NU wordt die nieuwe aarde geboren, en ieder van ons is nodig bij dit grootse ontwaken. Ik ben hier om je te ondersteunen als Leraar Nieuwe Aarde terwijl je de belichaming van je unieke gaven en talenten binnenstapt. Ik ben niet je genezer, ik ben hier om je te helpen herinneren hoe je jezelf kunt genezen

Hoe werd ik mij bewust van de Lichttaal

Tijdens een Reiki Inwijding in 1999 begon er klanken door mij heen te stromen.

Gedurende de oefenmiddagen werd mij gevraagd om vooral de klanken niet te laten horen want het was storend voor de anderen.

Ik hield mijn mond. In ontwikkeling van mijn eigen Healingmethode kwamen de klanken weer volledig naar boven, maar ik bleef voorzichtig om ze laten horen. In 2010 mediterend bij de Grote Pyramide op het Gizeh-plateau in Caïro Egypte was het niet meer te stoppen. De klanken en gebaren stroomden door me heen en “moesten” worden geuit. Later kwamen daar ook de tekeningen en symbolen bij.

Sta mij toe om de Lichttaal in jou wakker te maken

Je hebt latente codes in je DNA die, wanneer je wakker wordt, je spirituele gaven ontgrendelen en je openen voor je spirituele gidsen, waardoor je hun energie door Lichttaal kunt kanaliseren.

Je hebt misschien een diepe verbinding met Atlantis, Lemurië, de Pleiaden, de Arcturiërs om een ​​paar van de sterrenrassen te noemen die wachten op jou om je de waarheid te laten herinneren van wie jij werkelijk bent.

Lichttaal is er in vele vormen. Het kan worden geschreven, symbolen, gesproken, tonaal, klikken, zingen of handgebaren.

De ervaring is diep ceremonieel.

Het is jouw geschenk aan de wereld en aan jezelf!

Hoe meer mensen zich bewust worden van de Lichttaal, hoe beter. De taal van elke persoon is specifiek voor hen. Net als vingerafdrukken of sneeuwvlokken zullen geen twee Lichttalen hetzelfde zijn, er zijn overeenkomsten, maar ze hebben allemaal hun eigen aspecten. Ze hebben allemaal evenveel belang. En ze creëren allemaal het ingewikkelde web van de werkelijkheid.

Ben je klaar om je Lichttaalcodes wakker te maken en je te herinneren waarom je nu op aarde bent?

Ik nodig je uit om je hart te volgen en in je kracht te stappen.

De video geeft je een idee van de Lichttaal met als intentie: “Heb vertrouwen in je eigen Weten”.