Jezus Christus spreekt (1)

Ik heb altijd een lijntje met Jezus gehad. Van kleins af aan sprak ik met hem. Regelmatig stelde hij mij gerust in al mijn visioenen en indringende angstige dromen. Naarmate ik ouder werd ging ik nog wel steeds naar de kerk maar de verhalen waren inmiddels voor mijn beleving erg éénzijdig.
Ik wist beter, blijkbaar hadden ze bepaalde stukken niet gelezen of overgeslagen.

Toen ik later Engelenworkshops ging geven en uitgebreid research deed over de aanwezigheid van de Engelen in de bijbel, werd mij duidelijk dat er heel bewust verschillende delen van de verhalen geschreven en deel uitmakend van de bijbel gewoon waren verwijderd.

WAAROM?
Angstig moest de mens zijn anders had je geen vat hem of haar.
Angstig moeten we blijkbaar nog steeds zijn gezien de tijd waarin we nu leven op dit moment. Want anders hebben ze ook nu weer geen vat op ons?

JEZUS SPREEKT:
Blijf voor uzelf denken mooi lief mens
Ik begrijp heel goed dat u heeft de wens om weer in vrijheid te kunnen leven.De angsten die u nu in het bijzonder worden meegegeven maken u zo mak als een lam. Gebeuren er geen erge dingen nu dan?
Geen ontkenning zult u van mij horen, wel een waarschuwing hoe belangrijk het is dat u blijft horen vanuit liefde en vertrouwen.
Dezelfde woorden gehoord vanuit angst zullen een lage frequentie geven.Kunt u luisteren vanuit die liefde en vertrouwen dan kunnen we met elkaar gaan vanuit hogere frequenties de Nieuwe Aarde gaan opbouwen
De bergen zijn weer te zien, de dieren voelen zich weer veilig, komen letterlijk weer thuis en de aarde haalt opgelucht adem, het is nog niet te laat
Zoals voor mij de klok sloeg en ik mijn leven “moest”laten.
Zo slaat nu ook voor u allen de klok, maar het tij kan keren houdt uw eigen gedachten en emoties goed in de gaten. Blijf ook vooral met elkaar praten.
Weet dat u allen met elkaar verbonden bent, in een ieder vindt u een aspect waarin u uzelf herkend.
Mijn liefdes- en vredeslijn wordt nu weer opnieuw verbonden met uw persoonlijke Hogere Bewustzijn. Laat mij u voorgaan en het pad verlichten. Laat u niet betichten van eigenwijs zijn en niet luisteren. Blijf volgen de stem van uw hart, sta mij toe u te helpen met deze nieuwe start op weg naar de Nieuwe Aarde.

Gegroet Jezus Christus

*Aanvragen Persoonlijke geschreven boodschap via Automatisch Schrift van Jezus Christus https://www.annahmariavanheezik.com/product/jezus-christus-persoonlijke-healing/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *