Jezus Christus spreekt (2)

Het is onvoorstelbaar wat er allemaal naar boven wordt gehaald gedurende deze tijd. Er zijn momenten dat ik het allerliefste een potje zou willen janken (doe ik soms ook), het bijltje er bij neer wil gooien, hard wil wegrennen (geen idee waar naartoe, maar het idee alleen al lijkt me fijn), heel hard NEE wil roepen omdat ik niet weer opnieuw die gevoelens en emoties wil ervaren. Het gebeurt nu met andere mensen en het zijn ook andere situaties, maar de uitkomst lijkt hetzelfde. Ik weet, ik ben zeker niet de enige, daarom deel ik het nu. Hoe hier nu zo liefdevol mogelijk mee om te gaan? Jezus gaf mij enige richtlijnen….

Jezus Christus spreekt:
1. Blijf in beweging
Blijft u vooral bewegen. Op dit moment komen er zaken naar boven waar tot nu toe is over gezwegen. Deze confrontaties bewust of onbewust met uw eigen afstemming en persoonlijk proces kunnen u danig in verwarring brengen. Om u dagelijks af te blijven stemmen op wat goed is voor u, doet u er goed aan om in beweging te zijn. Zowel de emotionele als fysieke gesteldheid zal daardoor zoveel eenvoudiger kunnen integreren wat u nu op dit moment allemaal mag leren. Laat uw gedachten nu niet beperken doordat u nu niet naar buiten gaat, zorg dat u met uzelf in contact staat.

2. Check nieuws op vaste momenten
Nieuws van wat momenteel gebeurd op Aarde, wordt u constant aangeboden. Belangrijk is zeker niet uw ogen te sluiten voor de noden van Aarde en mens. Toch is het van mij voor u een wens om niet de gehele dag alles maar tot u te nemen. Steeds te kijken wat er nu weer is verschenen. Op welk moment van de dag maakt u zich het minste zorgen? In de avond of in de morgen? Kies voor het moment dat het u de minste angst ben aan het beleven. Juist dan kunt u ook daadwerkelijk horen wat er aan info wordt gegeven. 

3. Let op uw ademhaling
Adem door uw angst heen, lopend met het kruis mij bewegend richting het huis van de Heer. Viel ik keer op keer. Hulp mocht mij niet worden geboden. Het werd gewoon verboden. Mijn kracht heb ik toen gehaald uit mijn ademhaling die ik heel gericht uit mijn buik liet komen en mijn focus dat dit een heel concreet deel was van mijn leven aarde. Ik was hierin niet alleen niet zoals u dit nu ook niet bent. Als u dit ook herkend heeft u volledig de verantwoordelijkheid genomen over uw eigen leven. Ik geef u mijn zegen

Als Jezus is uitgesproken kijkt hij mij vol mededogen aan, maar ook zeker ietwat geamuseerd. “Fijn dat jij erom kan lachen” zeg ik, terwijl ik hem licht verwijtend aankijk. Een schaterlach volgt….goed…..volgens mij is het tijd om weer een ieder zijn eigen weg te gaan.

*Persoonlijke automatisch geschreven boodschap van Jezus Christus ontvangen? Vraag hem hier aan:https://www.annahmariavanheezik.com/product/jezus-christus-persoonlijke-healing/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *