AnnaH van Heezik - Praktijk Blijf bij Jezelf
 
Buitenom.jpg

Vandaag even Buitenom


De geuren en kleuren van het bos nemen me mee in de beleving van de herfst samen met diverse natuurwezens die zich afwisselend laten zien en horen. Van een ogenschijnlijke sliert mist tot een wegspringende salamander. Het is heerlijk om na een drukke week even Buitenom te gaan. Terugkijkend op de week gaan mijn gedachten naar een bijzondere ontmoeting in Zierikzee, een concrete beleving van het Keltische Nieuwe jaar en natuurlijk de verschillende namen die ik heb mogen zingen voor Allerzielen. Deze dag begon verrassend.
Hoe mooi is het om wakker te worden met een aanvraag voor het zingen van een naam van een pasgeboren baby?
Ter ere van het nieuwe leven. Een nieuwe vorm van dopen maar dan puur ter bekrachtiging van het eigen Goddelijke Zijn niet met een God buiten ons maar met het Goddelijke in ons.
Met een blij hart hoor ik de bladeren onder mijn voeten knisperen. Ik haal eens diep adem.
Het is niet altijd eenvoudig om van de gebaande paden af te gaan, maar het is mijn manier en mijn weg. Zachtjes neurie ik een liedje wat vanuit mijn hart omhoog kruipt. Ik word staande gehouden door een hond die uitgebreid door mij geknuffeld wil worden, met alle liefde natuurlijk. Zijn adem stokt even terwijl hij plotseling zijn kop draait. Wat zie je daar? Ik volg zijn blik...hij kijkt mij weer aan. Ja ik weet het, zij wonen hier het is nu aan ons om weer verder te gaan.
©Annah Maria van Heezik
https://www.annahmariavanheezik.com/index.php/501/naamzingen

 Terug
Geplaatst: 04-11-2018 13:10:27

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reactieformulier