AnnaH van Heezik - Praktijk Blijf bij Jezelf
 
Zeeland 14 01 2017.jpg

De klanken van Zeeland

Afgelopen zaterdag begon ik al vroeg aan de reis naar Zierikzee met openbaar vervoer. Het was een prachtige heldere morgen. Het beloofde een bijzondere dag te worden. Mijn komst naar Zeeland was de afronding van een intensief privé-traject. We gingen elkaar dan eindelijk ontmoeten en tegelijkertijd een bijzondere groep mensen begroeten, die Ien (cliënt) vanuit haar eigen persoonlijk leven en praktijk had uitgenodigd. Het privé-traject had uit zeer uitgebreide readingen en intensieve coaching bestaan. Meester Seraphis Bey was mij hierin voorgegaan samen in afstemming met de cliënt heb ik een Helend klanksysteem naar de aarde mogen brengen. Tonen en klanken van Creatie zouden ook deze dag gaan stromen.
Het was een boeiende reis. Je ziet nu eenmaal zoveel meer als niet zelf rijdt en lekker je gedachten en inzichten kan laten gaan. Verbazing over mooie beelden van water en verrassende plaatjes die me een vakantiegevoel gaven, wisselden zich af met toch wel wat spanning in de maag. Hoe zal het allemaal gaan vandaag? Alsof we elkaar al jaren kenden, zo was onze kennismaking. Helemaal fijn. "Stil maar wacht maar alles wordt nieuw..." met deze zin heb ik de middag mogen openen. Het thema van de middag was me al eerder op de dag doorgegeven. Terwijl ik klankend liep te wachten in Oude Tonge op een andere bus, stelde ik de vraag wat het thema zou zijn vandaag. Een vrachtwagen kwam langs met heel groot de letters TROOST erop. Okay dank voor de boodschap. Voor de zekerheid kwam de vrachtwagen nog een keer langs. Troost is er zeker gegeven. Het was heel mooi om te beleven, hoe snel je je één kan voelen met een groep mensen die je (in dit aardse leven) nog niet eerder hebt ontmoet. Aan een ieder heb ik een persoonlijke boodschap mogen geven, zowel in woord als in klank. Met een prettig gonzend hoofd en dankbaar hart, vol met de klanken van Zeeland, ben ik weer op pad naar huis gegaan. 
Beetje soezend in de bus, zag ik Seraphis Bey staan. Ik ging even recht zitten, keek hem aan en zei: dank je wel, het is allemaal goed gegaan.
©AnnaH van Heezik

 Terug
Geplaatst: 21-01-2017 12:39:16

Reacties

Het was een geweldige middag, Annah. Gaan we zeker weer doen! ❤️

Ien25-01-2017 19:57

Reactieformulier