Geesten uit het verleden

Misschien voel je je niet zo lekker.
Ben je al die intensieve vormen van transformerende energie
meer dan beu. Je wilt je weer “gewoon jezelf” voelen.
Je weet ook dat dat juist nu aan het gebeuren is. Je bent aan het loslaten wat namelijk niet bij je hoort, dus je wordt “gewoon jezelf”.
Het zal nooit meer hetzelfde zijn en dat kan heel angstig aanvoelen.

Aan de andere kant wordt het iedere dag, ieder moment, beter, inzichtelijker, stroomt alles eindelijk weer. Ik kan er ook echt zo moe van worden: al die emoties die naar bovenkomen, oude koeien die spontaan loeiend mijn leven weer binnenkomen, geesten uit het verleden die zich manifesteren in het heden. Vaak heb ik er gewoon geen zin in en doe mijn best om ze te negeren. Maar ze komen versterkt terug, want ja ik wilde toch van alles leren? Kijkend naar bijgaande tekening voel ik een authentieke vorm van rust over mij komen. Ik hoop van harte dat ook voor jou, kijkend naar deze tekening van Maria Magdalena (die ik al op mijn 14e levensjaar vormgaf) de aanvaarding, acceptatie van het moment jou de juiste impuls geeft om die stap te zetten, die gedachte te denken, die je dichterbij jezelf kan laten komen.
Liefs,
Annah Maria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *