Annah Maria van Heezik

Annah Maria van Heezik

Ik ben Annah Maria van Heezik.

In het jaar 1961 kwam ik op aarde.
Ik ervaar bewust multi dimensionaal contact vanaf de leeftijd van 3 jaar. Als kind “vertaalde” zich dit in het zien van ogen en bewegende vormen om iemand heen.
De ogen communiceerden met mij zowel overdag als ’s nachts.

Ik zag hoe ze werkten met energie en wat ze voor de mens konden betekenen.
Het was en is voor mij mogelijk om als het ware “door hun ogen” te kijken. Waardoor mijn helende kwaliteiten werden ontwikkeld. Door middel van zang, schrijven en tekenen leerde ik de energie├źn te reguleren.

De mens helpen in de zoektocht hier op aarde voelt als mijn missie.
In het bijzonder richt ik mij op het ondersteunen van het ascensieproces van zowel ons aardebewoners als de Aarde zelf.

Leren omgaan met de transformerende processen die ons op aarde worden geboden en ons zelfs tot diepe wanhoop kunnen brengen is voor een ieder een uitdaging maar er zijn echt manieren en tools om in het Licht te komen en dit te laten stromen op een manier dat je positief door het leven gaat.

Mijn waarnemingen ben ik gaan vormgeven in lichttransmissies in het bijzonder vanaf 1999 ging mijn contact met de Opgestegen Meesters stromen. Naast Sananda, Moeder Maria en Maria Magdelena diende zich in het bijzonder Lady Kwan Yin aan die al snel werd opgevolgd door Meester Hilarion.

Waren of zijn zij dan die ogen?
Afwisselend hebben de ogen mij laten weten dat ze Engelen waren, Verlichte Meesters en ook zij van Buiten de Aarde.

Volg me GRATIS op mijn You Tube-kanaal
en
lees hier op mijn website mijn BLOG